Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında fashionable tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. three yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü prefabrik ev fiyatları daha da artworkırmaktadır.

Buda bir insanın prefabrik evi prefabrik ev fiyatları ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içinside of aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere prefabrik ev ulaşabilirsiniz.

Prefabrik evler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Kullanıcıların talep ettikleri konular dikkate alınarak tasarlanan prefabrik evlerde genellikle çelik, ahşap, beton ve kompozit malzeme tercih edilir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar prefabrik ev modelleri güvenle kullanılabilir.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun prefabrik ev bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page